3D Printing

Auro har god kompetanse på 3D-printing fra ide til ferdig produkt. For å få gode og funksjonelle produkter og komponenter ved bruk av 3D-printing er det mye som ligger bak, i form av tegning og konstruksjon slik at komponenten er printbar. Dette tar hensyn til varme, kjøling og krymping – elementer som lett kan overses uten kompetanse innen bruk av 3D-printere.

Vi bruker 3D-printing i stor grad til produksjon av deler med lavt volum for større produkter i industriell sammenheng. Slike lav volum deler vil være dyre å maskinere, og printing gir nye muligheter for rette kanter, sammenstøpte komponenter, fordypninger og uthulinger til eksterne komponenter som maskinering ikke klarer. Kompliserte hulrom kan printes i et vannløselig støttemateriale som senere vaskes bort. Dette gir muligheter for mer komplekse sammensetninger i produksjon av komponentene. 3D-printing er også en meget kostnadseffektiv metode for produksjon av lavt volum eller prototyper, spesielt når det kommer til avanserte og detaljerte komponenter.

Materialvalg

Hvor komponenten skal brukes bestemmer hvilket materiale som fungerer best. Våre FDM 3D-printere gir flere muligheter, og vi har god kompetanse på valg av riktig materiale til ditt behov.

Våre 3D printere benytter følgende materialer: Hardplast, nylon, karbonfiber, glassfiber, ABS, PLA og TPU.

Eksempler

Dette er noen av delene vi har produsert: robotgripere, braketter, adaptere og jigger.

Kontakt

Adresse
Teglverksveien 83
3057 Solbergelva
Norge

E-post
auro@auro.no

Telefon
+47 32 27 31 33

Leveringsbetingelser
Les mer