elektriker bilde

ELEKTRO

Auro leverer eleketrikertjenester innenfor næring og det private markedet. Som en erfarne aktør i bransjen kan vi hjelpe deg med både store og små oppdrag. Vårt fokusområdet er å yte god service, og levere moderne og tidsriktige anlegg og tjenester for både privat- og næringsmarkedet.

Privat
Enten du skal bygge ny bolig, pusse opp, skifte ut gammelt elektrisk anlegg eller installere ny belysning i din bolig kan vi hjelpe deg med det elektriske. Vi hjelper deg både med rådgivning og profesjonell installasjon, el-sjekk, feilsøking og service til ditt hjem.

Næring
Skal det elektriske anlegget oppdateres, eller har din bedrift et nybygg? Vi prosjekterer og leverer elektriske anlegg til nybygg, kontrollerer og rehabiliterer eksisterende anlegg og kan hjelpe deg med å gjøre din bedrift mer miljøvennlig ved å utnytte solenergi.

bilde av elbil som lader

ELBILLADING

Å lade bilen er belastende for det elektriske anlegget, fordi store energimengder overføres. Derfor bør du installere en elbillader og lade bilen på en trygg måte.

Derfor bør du installere elbillader

Å lade elbilen gjennom en vanlig stikkontakt kan sammenlignes med å pumpe bensin gjennom et sugerør. Det går seint og i verste fall vil ikke sugerøret tåle belastningen. Våre elektrikere kan hjelpe deg med å installere en elbillader som er enkelt og bruke, og gir deg trygghet. Da slipper du å bruke usikre løsninger.

Krav og regler

Med få unntak må du ha en egen kurs der hvor du lader elbilen din. Kapasiteten på kursen påvirker hvor fort du kan lade. Kursen må være utstyrt med jordfeilbryter, og bilen må være beskyttet av et overspenningsvern. Alt dette hjelper våre elektrikere deg med.

SMARTHUS / FUTUREHOME

SMARTHUS / FUTUREHOME

Ved å justere på de største lastene, som varme og varmtvannsbereder, kan du forminske strømregningen med flere tusen kroner i året.

I tillegg kan du få 35% av investeringen tilbake fra Enova (opp til 10 000kr.)

Dette gjelder også for støttede elbilladere med 20 måneder tilbakevirkende kraft.

Bilde av Solcelle montasje

SOLCELLER

Fornybar energi er viktigere og mer i vinden enn noen gang før, og solenergi er den mest tilgjengelige formen for fornybar energi. Solcellepanel konverterer energien fra sollyset til elektrisitet. Med eget solcelleanlegg sparer du både penger og miljøet. Solen er den største og reneste kilden til energi vi har, og den er tilgjengelig for alle.

All installasjon av solcellepanel må utføres av en godkjent elektroinstallatør, og det er her vi kommer inn.

Elkontroll bilde

ELKONTROLL / TERMOGRAFI

En elsjekk er en visuell gjennomgang av den elektriske installasjonen din, med stikkprøver og målinger. En elkontroll er en grundigere gjennomgang som utføres basert på normen NEK 405-2. En elkontroll gir deg trygghet for at det elektriske anlegget ikke har skjulte feil.

Du bør ha en kontroll av det elektriske anlegget for å avdekke eventuelle feil som kan medføre fare for liv og helse, samt materielle verdier. I en elkontroll vil du også få avdekket endrede behov som gjør at du bør tilpasse det elektriske anlegget ditt.

Vi utfører elkontroll på det elektriske anlegget der du behøver det. Som ved mange tjenester som går på det elektriske anlegget vil prisen på en elkontroll være avhengig av størrelsen på bygningen som skal kontrolleres. Kontakt oss for pris på en kontroll av ditt elektriske anlegg.

Belysning bilde

BELYSNING

Vi leverer belysning fra kjente leverandører og kan bistå med prosjektering og lysberegning. LED belysning er energieffektiv lyskilde og kan hjelpe deg å spare strøm.

varmekabel bilde

VARMEKABEL

Vi hjelper deg med å velge riktig type varmekabel til ditt behov , der løsninger med smarte termostater kan hjelpe deg med både komfort og så lite forbruk av strøm som mulig.

Har du en varmekabel som har sluttet å fungere, kan vi også hjelpe deg med å finne feilen og reparere.

KONTAKT

Vi leverer produkter og tjenester av høy kvalitet til både bedriftskunder og privatmarkedet. Ved elektroinstallasjon, kontroll av det elektriske anlegget, installasjon av ladestasjoner til elbil, solceller og automasjon hjelper vi deg.

Vi hjelper deg både med rådgivning og installasjonen for å møte dine ønsker. Ta kontakt med oss i dag for gratis befaring, så finner vi en løsning som passer deg.

E-post: auro@auro.no

Telefon: +47 32 27 31 33

Adresse: Teglverksveien 83, 3057 Solbergelva

Auro logo sml
Autorisert installatør logo
miljøfyrtorn logoen