Korkapplikatorer

Vi bygger korkapplikatorer både til ombygging og nye gable top maskiner, som passer alle typer fyllemaskiner, inkludert Tetra Pak, Elopak og Shikoku. Våre serviceteknikere er behjelpelige med PMP på alle maskiner, spesielt fresh- og ultraclean-maskiner. Siden begynnelsen i 2002 har vi levert ca 130 maskiner, hovedsakelig i Europa, men også i Amerika. Våre korkapplikatorer har mange fordeler for din bedrift, slik som høy ytelse, enkelt oppsett og en servicevennlig enhet med intelligent feilsøking.

Redusert PE-støv

Vårt verdensomspennende patent på 8-armet mothold gir enkel og optimal justering mellom sveisehorn and mothold. Optimal justering fører til optimal energibruk, kort nedetid for service, og redusert spredning av PE-støv.

MaxCapper

MaxCapper har en ny kompakt design tilgjengelig for Tetra Pak TR8- og TR28-maskiner. Våre systemer er enkle å vedlikeholde og justere, komplett med datalogging for kvalitetssikring og å forutse fremtidige problemer. MaxCapper er energibesparende ved mer effektiv ultralydsveising med Branson PC Compact generator. Kombinasjonen av ultralyd og termisk energi betyr at nedkjøling av maskinen ikke er nødvendig.

maxcapper-web-model

CapMaster

CapMaster er en skrukorkapplikator for gable top kartonger. Enheten er justerbar til forskjellige størrelser. Våre systemer er enkle å vedlikeholde og justere, komplett med datalogging for kvalitetssikring og å forutse fremtidige problemer.

CapMaster bruker ultralyd for å sveise, som minimerer energibruk. Maskinen har kapasitet på 8000 korker i timen, per enhet.

capmaster cap applicator model

Energi og miljø

Servo-sveising som utnytter både termisk energi og ultralyd, kombinert med optimal justering av mothold reduserer energibruken. Det er faktisk bevist å redusere energibruk med minst 25%. Bruken av termisk energi og ultralyd fører til at maskinene ikke bruker ekstra energi på nedkjøling, som igjen betyr ingen kjøleelementer, ingen lekkasjer og redusert risiko for forurensning.  Dette gir din bedrift en mer effektiv og miljøvennlig tilnærming til produksjonen. Servo-sveising kontrollerer energien på en måte som fører til mindre slitasje på maskinene, mindre støy og som gir intelligent datalogging.

Datalogging

Våre muligheter for datalogging betyr at hver støp er kontrollert og lagret, enten via FTP eller mailservere, og gir en grafisk analyse for kvalitetskontroll og å forutse fremtidige problemer. På denne måten kan våre maskiner kontrolleres for forebyggende vedlikehold som igjen garanterer høyere ytelse, optimal energibruk og kort nedetid.

Kontakt

Adresse
Teglverksveien 83
3057 Solbergelva
Norge

E-post
auro@auro.no

Telefon
+47 32 27 31 33

Leveringsbetingelser
Les mer