Maskinbygging bilde

MASKINBYGGING

Auro produserer maskiner fra design til konstruksjon etter kundespesifikke krav, alltid etter sertifiserte prinsipper og i forhold til Europarådets maskindirektiv. Vi bygger også om eksisterende maskiner for å modernisere, effektivisere og utvide funksjonalitet. Vi forenkler den sammensatte prosessen som trengs for å optimalisere din produksjon. Våre kunder trenger ofte løsninger for å unngå flaskehalser.

Med vår kompetanse innen styresystemer og mekanisk konstruksjon hjelper vi deg med nøyaktig dette. Dette gjør at vi har kort vei fra idé til ferdig produkt. Vi bruker også 3D-printing i produksjon av større produkter. Dette er i stor grad lønnsomt ved produksjon av kompliserte lav-volum deler som er dyre å maskinere. Les mer om 3D-printing her.

Alle våre maskiner leveres med dokumentasjon og garantier. Vi er registrert i direktoratet for sikkerhet og beredskap, som gir oss sertifisering til å gjøre elektroreparasjoner, og alle våre elektrikere har årlig FCC-godkjenning.

UTVIDE OG FORBEDRE

I tillegg til maskinbygging er vi i stand til å gå inn i en produksjonslinje, analysere problemer og komme med løsninger for instrumentering, automatisering og mekanisk tilpasning. I tillegg leverer vi også service på egne og andre leverandørers maskiner. På denne måten reduserer vi nedetid for våre kunder, ved å ikke måtte kalle inn service direkte fra leverandør som ofte er i utlandet.

MILJØFYRTÅRN

Auro er sertifisert som miljøfyrtårn. Miljøfyrtårn er en norsk sertifiseringsordning for bedrifter som ønsker å dokumentere sin miljøinnsats og sitt samfunnsansvar. For å bli sertifisert må bedriftene utføre en miljøanalyse og oppfylle strengt definerte bransjekrav. Kravene omfatter blant annet miljømessige forhold knyttet til energiforbruk, avfall, transport, innkjøp og arbeidsmiljø.

KONTAKT

Vi leverer produkter og tjenester av høy kvalitet til både bedriftskunder og privatmarkedet. Ved elektroinstallasjon, kontroll av det elektriske anlegget, installasjon av ladestasjoner til elbil, solceller og automasjon hjelper vi deg.

Vi hjelper deg både med rådgivning og installasjonen for å møte dine ønsker. Ta kontakt med oss i dag for gratis befaring, så finner vi en løsning som passer deg.

E-post: auro@auro.no

Telefon: +47 32 27 31 33

Adresse: Teglverksveien 83, 3057 Solbergelva

Auro logo sml
Autorisert installatør logo
miljøfyrtorn logoen