Auro logo sml

OM OSS

Auro AS ble etablert i 2002 som et ingeniør og systemselskap. Vi har levert om lag 130 maskiner med størst fokus på Europa og Amerika. Siden begynnelsen har vi flyttet oss inn i andre områder av automasjon, robotikk, konstruksjon av kundespesifikke maskiner og 3D printing. I 2020 etablerte vi en elektro installasjonsavdeling med fokus på private og næringskunder i nærområdet.

Vi er også en løsningsleverandør med god forståelse for elektrisk og mekanisk prosjektering som er nødvendig for å gi våre kunder service av høy kvalitet. Vårt erfarne service team tilbyr service og vedlikehold på egne produkter og annet industrielt utstyr.

KONTAKT

Vi leverer produkter og tjenester av høy kvalitet til både bedriftskunder og privatmarkedet. Ved elektroinstallasjon, kontroll av det elektriske anlegget, installasjon av ladestasjoner til elbil, solceller og automasjon hjelper vi deg.

Vi hjelper deg både med rådgivning og installasjonen for å møte dine ønsker. Ta kontakt med oss i dag for gratis befaring, så finner vi en løsning som passer deg.

E-post: auro@auro.no

Telefon: +47 32 27 31 33

Adresse: Teglverksveien 83, 3057 Solbergelva

Auro logo sml
Autorisert installatør logo
miljøfyrtorn logoen